viernes, 3 de diciembre de 2010

TUTORIAL:
BUÑUELOS
Ingredients:


Formatge tendre
Llet
Farina de blat de moro especial,pot ser de blat de moro o “sumaiz buñuelos “
Amb ous o sense ous
Oli per ferir










Preparació:


1.És ratlla el formatge per que quedi en pols. Per dues teses de formatge dues teses de farina.

2.Despres se li afageix un ou, una cullerada petita de pols d’honrar , una mica de sal i sucre el gust.


3. Es mescla tots els ingredients i es va remollant amb la llet fins tindre una mescla homogènia fins tindre una consistència com la del pa de consistència suau (que no quedi pegada dels dits com la plastilina)













4.Pare freir té que ser en una freidora en la que poden flotar.S’ha de escalfar l’oli ,sin deixar-lo ervir vindria a ser calentaro a temperatura mitjana , i provar am un tros de la masa.









Aquest seria el resultat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario