miércoles, 1 de diciembre de 2010

tutorial

TRUITA DE PATATES

INGREDIENTS:

ous: depen de les persones que menjin truita.
patates: depen de la quantitat de persones que menjin la truita
ceba: és opcional amb una hi ha prou
carbassó: també opcional,amb un ja va bé.
1 primer de tot s'ha de tallar la seva i fregir-la una mica a foc lent.
2 seguidament talles el carbassó petit


3 A la mateixa paella que hi ha la seva posa el carbassó i freixeix-lo
4 mentres es fa el que esta a la paella talla les patates necessàries.

5 cuan ja les tinguis tallades poseles a la mateixa paella de la seba i del carbassó.
6 un cop a la paella espera que es faixi al teu gust(més o menys fetes 7 tira la sal que creguis convenient.

8 quan les patates la ceba i el carbassó ja estiguin fets bateix els ous
i abocals a les patates ceba...
9 a partir de que tens l'ou batut pots escollir si fer truites individuals o bé una per a tots,en el cas de la foto es individual,només has de separar una mica de patates carbassó ceba... i posar-ho a una paella petita apart i llabos tirar l'ou com veus a la foto.
10 ara toca vigilar la truita,i quan estigui feta per un cantó girar-la
ara depen de tu si la vols més crua treule molt ràpid però si en canvi t'agrada més feta doncs deixa-la fins que tu creguis.
11 ara ja esta llesta! bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario